فناوری پیشرفته استرالیا؛
فناوری استرالیایی برای ایجاد نقشه های سه بعدی در ایستگاه فضایی بین المللی و تسهیل مسیر اکتشافات استفاده می شود.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری تیتروز به نقل از وبسایت سازمان پژوهش های علمی و صنعتی همسو(CSIRO)، فناوری پیشرفته استرالیا قرار است در ایستگاه فضایی بین المللی به کار رود تا نقشه های سه بعدی دقیقی از آزمایشگاه در حال گردش ایجاد کند.
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی مشترک المنافع (CSIRO) روز دوشنبه فاش کرد، بسته قدرتمندی از فناوری نقشه برداری آن به ایستگاه فضایی بین المللی رسیده است و در آنجا بر روی یک سیستم ربات رومینگ نصب می شود.
رهبر گروه تحقیقاتی این سازمان توضیح داد، تیم پشتیبان این فناوری امیدوار است با ایجاد نقشه های سه بعدی از ایستگاه فضایی بین المللی با جزییات بیشتر، زندگی را برای فضانوردان آسان تر کند.
وی در بیانیه ای رسانه ای گفت: «هدف این ماموریت این است که نشان دهیم فناوری ما می تواند سنجش و نقشه برداری سه بعدی پیشرفته تری را برای سیستم های رباتیک روی فضاپیماها فراهم کند که ممکن است در آینده عملیات مراقبتی خودران را روی فضاپیما انجام دهند».
این دستگاه که با مشارکت بویینگ، آزمایشگاه ملی ایستگاه فضایی بین المللی و ناسا ساخته شده است، دو فناوری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی مشترک المنافع را برای تولید داده های باکیفیت در مورد محیط اطراف ترکیب می کند.
محقق ارشد این پروژه اضافه کرد، با انجام اسکن های سه بعدی داخلی، این دستگاه می تواند حرکت هر موجودی در ایستگاه را ردیابی و به فضانوردان و کنترل کننده های ماموریت کمک کند تا فعالیت ها را برنامه ریزی کنند.
اگر استفاده از این فناوری موفقیت آمیز باشد، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی مشترک المنافع قصد دارد این فناوری را برای کاربردهای دیگر در فضا از جمله محیط هایی که به طور کامل خدمه ندارند و اکتشافات بالقوه سطح ماه توسعه دهد.
این دستگاه در یک ماموریت تامین مجدد اسپیس ایکس که از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا در روز پنجشنبه به وقت محلی پرتاب شد، به مدار فرستاده شد.
این تکنولوژی جدید که توسط دانشمندان و مهندسان استرالیایی توسعه یافته، قادر است به صورت دقیق با استفاده از دوربین های پیشرفته سه بعدی نقشه های دقیق از ایستگاه فضایی بین المللی را ایجاد کند.
این پروژه جدید امکان ایجاد نقشه های دقیق تر و به روزتر از ایستگاه فضایی را فراهم و به محققان و مهندسان فضایی کمک می کند تا بهتر بفهمند که چگونه از امکانات و فضاهای مختلف ایستگاه استفاده کنند. این نقشه ها می توانند در برنامه ریزی ماموریت های فضایی، تعمیرات و نگهداری های متعدد ایستگاه فضایی بین المللی نقش پررنگی داشته باشند.
این تکنولوژی همچنین می تواند به افزایش امنیت و دقت در عملیات فضایی کمک و در منابع زمین و زمان صرفه جویی کند. این پروژه نشان می دهد که استرالیا در حوزه فناوری نقش بسزایی دارد و قادر به توسعه و ارایه تکنولوژی های پیشرفته برای صنعت فضایی جهان است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اسکن سه بعدی به اکتشافات ایستگاه فضایی بین المللی یاری می رساند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اسکن سه بعدی به اکتشافات ایستگاه فضایی بین المللی یاری می رساند"، کلیک کنید.