تاکید سرلشکر صفوی بر تقویت دیپلماسی علمی

تاکید سرلشکر صفوی بر تقویت دیپلماسی علمی

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه های نیرو های مسلح و کشور، اظهار کرد: بر تدریس در دانشگاه های کشور های جبهه مقاومت یا 15 کشور همسایه و ایجاد بازار مشترک با آنها در حوزه علوم و فناوری های نوظهور تاکید داریم.

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری تیتروز، سرلشکر یحیی صفوی در سومین نشست هم اندیشی اعضای هییت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع)، گفت: آنچه در آینده شاهد خواهیم بود کاملا از آنچه تاکنون در مقیاس ملی، منطقه ای و جهانی رخ داده متفاوت است.

وی با بیان اینکه امروز شاهد نوعی تغییرات بزرگ در تاثیرات فناوری های پیشرفته در مسایل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، دفاعی، امنیتی و رسانه ای هستیم، یادآور شد: مسیله اصلی کشور و دانشگاه ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی ایران و به طور خاص مراکز علمی پژوهشی نظامی مثل دانشگاه جامع امام حسین (ع)، این است که چگونه با دیپلماسی علمی و برقراری تعاملات علمی، فنی و پژوهشی هدفمند با سایر دانشگاه های ایران و دولت های دوست، با موسسات و شرکت های دانش بنیان داخلی و خارجی و تبادلات دانشی می تواند از ظرفیت ها در انجام رسالت و ماموریت های سپاه پاسداران در سطح ملی و منطقه ای و به ویژه کشور ها و دولت ها و کشور های جهان اسلام همچون اندونزی و مالزی و کشور های قاره ای مانند چین، هند و روسیه استفاده کند.

عضو هییت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به برخی محور های دیپلماسی علمی و تعاملات دانشی، گفت: برگزاری یا مشارکت در نشست ها و همایش های بین المللی و نمایشگاه های بین المللی و جشنواره های بین المللی با موضوعات مورد نیاز سپاه و کشور و طراحی و اعطای جایزه و نشان علمی بین المللی به اسم یکی از شهدای بین المللی مثل شهید سپهبد قاسم سلیمانی از جمله محور های دیپلماسی علمی است.  

صفوی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه های سپاه، نیرو های مسلح و کشور، اظهار کرد: بر تدریس در دانشگاه های کشور های جبهه مقاومت یا 15 کشور همسایه و ایجاد بازار مشترک با آنها در حوزه علوم و فناوری های نوظهور تاکید داریم.

رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، ادامه داد: جذب افراد تحصیل کرده مومن و توانمند چندزبانه برای برقراری تعاملات با استادان و اندیشمندان جهان اسلام و ایجاد اندیشکده ها و پژوهشکده ها یا حداقل مراکز و گروه های پژوهشی برای مناطق و کشور های دوست و دشمن مثل اندیشکده مقابله با صهیونیسم از دیگر محور های دیپلماسی علمی است.

وی افزود: استادان این دانشگاه باید در حوزه نظریه پردازی علوم مختلف اهتمام داشته باشند.  

صفوی با تاکید بر برگزاری بازدید ها و سفر علمی و فرصت های مطالعاتی برای دانشجویان و استادان، اظهار کرد: جذب دانشجویان خارجی یا برگزاری دوره های آموزشی میان مدت در دانشگاه های مختلف نیروی دریایی، نیروی هوایی، حفاظت اطلاعات، دافوس و نظایر آن از دیگر محور های دیپلماسی علمی و تعاملات دانشی است که دانشگاه جامع امام حسین (ع) می تواند از آن بهره ببرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تاکید سرلشکر صفوی بر تقویت دیپلماسی علمی" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تاکید سرلشکر صفوی بر تقویت دیپلماسی علمی"، کلیک کنید.