روایت مرکل از تعامل پر فرازونشیب خود با پوتین و ترامپ در دوران صدراعظمی آلمان

صدراعظم پیشین آلمان در بخشی از کتاب خاطرات خود که در دست انتشار است دیدگاهش درباره بینش سیاسی و رفتارهای برخی رهبران جهان از جمله «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا را بیان کرد.

روایت مرکل از تعامل پر فرازونشیب خود با پوتین و ترامپ در دوران صدراعظمی آلمان

به گزارش تیتروز «آنگلا مرکل» صدراعظم پیشین آلمان در کتاب خاطرات خود با عنوان «آزادی: خاطرات ۲۰۲۱ تا ۱۹۵۴» به تعاملات پرفراز و نشیب خود با رهبران جهان از جمله دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین اشاره کرده است.

خبرگزاری رویترز با انتشار این مطلب نوشت که در بخش هایی از این کتاب که در نشریه «دی تسایت» منتشر شده مرکل درباره پوتین گفته است: او کسی بود که همیشه مراقب بود با او بدرفتاری نشود و همواره آماده پرخاش بود از جمله از طریق قدرت نمایی او با سگ ها و منتظر گذاشتن افراد. رفتار او کوکانه و سزاوار سرزنش بود. کاری می کرد که با تاسف سر تکان بدهی. اما هیچ کدام از این ها روسیه را از نقشه حذف نکرد.

آنگلا مرکل در این باره گفت که ولادیمیر پوتین از ترس او از سگ ها استفاده کرده و سگ نازپرورده خود «کانی» را در دیدارش با او آورد که او را در موقعیت «ناراحت کننده ای» قرار داد.

مرکل و پوتین

مرکل در خاطرات خود که قرار است هفته آینده منتشر شود توضیح داد که پوتین وقتی سگش «کانی» به او نزدیک شده بود لبخندی فراموش نشدنی زد.

به گزارش تایمز بریتانیا رئیس جمهور روسیه بعداً – در مصاحبه ای با روزنامه آلمانی بیلد – اظهار داشت که می خواست رفتار لطیفی با مرکل داشته باشد» اما برای صدراعظم آلمان آنچه در این دیدار رخ داد گواه «کودکی پوتین» و عشق او به قلدری بود.

مرکل می گوید: او علاقه ای به ایجاد ساختارهای دموکراتیک یا رفاه برای اقتصادی کارآمد در کشور خود یا جاهای دیگر نداشت. او بیشتر می خواست با این امر مسلم که آمریکا از جنگ سرد پیروز بیرون آمده بود مقابله کند. می خواست روسیه پس از جنگ سرد قطب جدایی ناپذیر جهان چندقطبی باقی بماند. او برای رسیدن به این هدف در وهله اول از تجربیات خود در تشکیلات امنیتی استفاده می کرد.

هشدار درباره اوکراین در نشست ناتو در بخارست ۲۰۰۸

صدراعظم پیشین آلمان در کتاب خاطرات خود آورده است: به گمان من این یک توهم بود که فرض کنیم کارگروه «برنامه اجرایی عضویت» ناتو باعث حفاظت اوکراین و گرجستان از تجاوز روسیه خواهد شد و این جایگاه(عضویت در ناتو) می توانست به گونه ای تاثیر بازدارنده ای بر جای بگذارد که پوتین تحولات را بدون هیچ اقدامی بپذیرد.

او در ادامه گفت: آیا امکان پذیر بود که کشورهای ناتو با تسلیحات و نظامیان پاسخ نظامی بدهند و مداخله کنند؟ آیا امکان پذیر بود که من به عنوان صدراعظم از پارلمان آلمان می خواستم لایحه ای را برای نیروهای مسلح مان به تصویب برساند و مورد حمایت اکثریت نیز قرار بگیرد؟

روایت مرکل از تعامل پر فرازونشیب خود با پوتین و ترامپ در دوران صدراعظمی آلمان
دیدار آنگلا مرکل و ولادیمیر پوتین

مرکل با اشاره به تعاملات خود با پوتین در این باره در کتاب خاطرات خود آورده است: در موقعیت دیگری که جزئیات آن را به یاد ندارم پوتین به من گفت که «تو تا همیشه صدراعظم نمی مانی. آن ها عضو ناتو می شوند. من می خواهم مانع آن شوم».  بعد من با خود فکر کردم: «تو هم همیشه رئیس جمهور نمی مانی». هرچند نگرانی هایی که در بخارست درباره تنش های آتی با روسیه داشتم برطرف نشده بود.

دونالد ترامپ

مرکل درباره ترامپ می گوید: او که پیش از ورودش به سیاست یک بسازبفروش بود به همه چیز از این دید نگاه می کرد؛ هر قطعه زمین فقط یک بار به فروش می رود و اگر او آن را نمی خرید نصیب دیگری می شد. این جهان بینی او بود.

صدراعظم پیشین آلمان نوشت: سال ها خودروهای آلمانی در خیابان های نیویورک خاری به چشم او بود. از نظر او این که آمریکایی ها آن ها را می خریدند تنها به دلیل بازارشکنی و دست کاری در میزان تبادلا ارزی بین یورو و دلار بود.

مرکل خاطره خود درباره دست ندادن ترامپ با او در دیداری در سال ۲۰۱۷ در کاخ سفید مقابل دوربین های عکاسان را روایت کرده و گفت که مجبور شده بود به ترامپ بگوید باید این کار را انجام بدهند.

او در این باره اشاره کرد: به محض گفتن این با خود سرتکان دادم؛ چطور فراموش کرده بودم که او دنبال بر جای گذاشتن چه تاثیری بود.

روایت مرکل از تعامل پر فرازونشیب خود با پوتین و ترامپ در دوران صدراعظمی آلمان
دیدار “دونالد ترامپ” رئیس جمهور پیشین آمریکا و “آنگلا مرکل”

مرکل درباره روابط ترامپ و پوتین در خاطرات خود آورده است: او آشکارا مجذوب رئیس جمهور روسیه بود. چند سال بعد احساس می کردم او شیفته سیاستمدارانی می شود که ویژگی های مستبدانه و دیکتاتورمآبانه ای دارند.

صدراعظم پیشین آلمان نوشت: گفت وگوی ما در ۲ سطح متمایز انجام می شد. ترامپ در سطح احساسی و هیجانی و من در سطح واقع گرایانه ای بودم. برای او تمامی کشورها در حال رقابت با یکدیگر بودند که موفقیت یکی ناکامی و شکست دیگری بود. او به این که همکاری می تواند منجر به شکوفایی و رفاه برای همه شود باور نداشت.

پایان خبر تیتروز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روایت مرکل از تعامل پر فرازونشیب خود با پوتین و ترامپ در دوران صدراعظمی آلمان" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روایت مرکل از تعامل پر فرازونشیب خود با پوتین و ترامپ در دوران صدراعظمی آلمان"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه