بچه غول ادامه فصل را از دست داد!

بچه غول ادامه فصل را از دست داد!

به گزارش خبرگزاری تیتروز؛ در نیمه دوم دیدار منچسترسیتی مقابل بورنموث ارلینگ هالند به دلیل درد در پای چپ از زمین بازی خارج شد و عمر مرموش جانشین او شد. هالند گل تساوی تیمش را به ثمر رساند و مرموش نیز بلافاصله پس از ورود به میدان گل برتری سیتی را زد تا آنها به نیمه نهایی جام حذفی صعود کنند. هواداران سیتی در نیمه اول از عملکرد هالند ناراضی بودند چرا که او یک پنالتی از دست داد و یک موقعیت تک به تک را به بالای دروازه زد.

پپ گواردیولا در نشست خبری درباره مصدومیت هالند گفت که هنوز اطلاعات دقیقی ندارد و باید صبر کنند. روز بعد منچسترسیتی در بیانیه ای اعلام کرد که هالند در جریان بازی مصدوم شده و تست های اولیه را در منچستر پشت سر گذاشته است. باشگاه به دنبال مشورت با پزشکان متخصص است تا میزان دقیق مصدومیت او را مشخص کند. طبق گفته پزشکان هالند ممکن است در برخی بازی های باقی مانده فصل بازی کند از جمله در جام باشگاه های جهان اما به نظر می رسد که او بخش بزرگی از فصل را از دست خواهد داد.

257 251

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بچه غول ادامه فصل را از دست داد!" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بچه غول ادامه فصل را از دست داد!"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه