خلاصه 101 ایده بازاریابی کاربردی شعبانعلی کوهستانی

خلاصه کتاب 101 ایده بازاریابی برای تولیدکنندگان و فروشندگان اطلاعات ( نویسنده شعبانعلی کوهستانی )
کتاب 101 ایده بازاریابی شعبانعلی کوهستانی، گنجینه ای از راهکارهای عملی برای فروش محصولات اطلاعاتی مثل کتاب، دوره های آموزشی و مشاوره است. این خلاصه به شما کمک می کند تا با ایده های کلیدی کتاب آشنا شوید و برای رونق کسب وکارتان از آن ها استفاده کنید.
حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعت ها وقت و انرژی گذاشته اید، یک محصول اطلاعاتی عالی مثل یک کتاب الکترونیکی یا یک دوره آموزشی خفن تولید کرده اید، اما وقتی نوبت به فروش و معرفی اش می رسد، حس می کنید دست وپایتان بسته است و نمی دانید از کجا باید شروع کنید. یا شاید هم اصلاً قبل از تولید محصول، به بازاریابی اش فکر نکرده اید و حالا در مرحله ای هستید که محصول آماده است اما مشتری ها از وجودش خبر ندارند. خب، تنها نیستید! این دغدغه ای است که خیلی از تولیدکنندگان و فروشندگان اطلاعات با آن دست وپنجه نرم می کنند. دنیای امروز، پر از اطلاعات و محتواست و برای اینکه محصول شما توی این شلوغی دیده بشه و به دست مخاطبش برسه، بازاریابی دیگه یه انتخاب نیست، یک ضرورت حیاتیه.
خیلی ها فکر می کنند بازاریابی یعنی تبلیغات بعد از اینکه محصول آماده شد. اما کتاب 101 ایده بازاریابی برای تولیدکنندگان و فروشندگان اطلاعات نوشته شعبانعلی کوهستانی، نگاه متفاوتی به این قضیه داره. این کتاب به شما نشون میده که چطور حتی قبل از اینکه محصولتون رو تولید کنید، شروع به بازاریابی کنید و یه بازار مشتاق برای خودتون بسازید. این مقاله هم دقیقاً برای همین نوشته شده تا یه خلاصه جامع و کاربردی از مهم ترین ایده ها و استراتژی های این کتاب رو براتون رو کنه تا هم در وقتتون صرفه جویی بشه و هم یه دید کلی و عمیق از مسیر پیش روتون به دست بیارید. پس اگه آماده اید، بزن بریم سراغ قلب این کتاب ارزشمند.
شعبانعلی کوهستانی کیست؟ نگاهی به تخصص نویسنده
قبل از اینکه بریم سراغ ایده های طلایی کتاب، خوبه که یه شناختی از نویسنده اش داشته باشیم تا بدونیم حرفامون با کیه و از چه کسی داریم یاد می گیریم. شعبانعلی کوهستانی، اسم آشنایی توی دنیای بازاریابی و فروش، به خصوص توی حوزه محصولات اطلاعاتی هستش. ایشون سال هاست که در زمینه بازاریابی و تولید محتوا فعالیت می کنه و تجربه های خیلی زیادی توی این حوزه داره. فکر کنید کسی که خودش سال ها توی این میدون بوده، خاک صحنه خورده و چم وخم کار رو بلده، حالا میاد و تجربه هاش رو توی قالب یک کتاب جمع می کنه.
ایشون نه تنها دانش آکادمیک و تئوری رو داره، بلکه به صورت عملی هم توی این صنعت فعاله و این باعث میشه حرف هاش حسابی به دل بشینه و قابل اجرا باشه. برای همین وقتی می خوایم درباره بازاریابی محصولات اطلاعاتی صحبت کنیم، اسم شعبانعلی کوهستانی به عنوان یک مرجع و متخصص مطمئن، می تونه حسابی به ما کمک کنه. کتاب ایشون هم نتیجه همین سال ها تجربه و کار عملیه که حالا به دست ما رسیده تا بتونیم ازش استفاده کنیم و راه رو برای خودمون هموارتر کنیم. پس میشه با خیال راحت به ایده هایی که توی این کتاب مطرح میشه، اعتماد کرد و اونا رو به کار بست.
هسته اصلی کتاب: فلسفه 101 ایده بازاریابی
اگه بخوایم هسته اصلی کتاب 101 ایده بازاریابی رو توی چند کلمه خلاصه کنیم، میشه گفت: بازاریابی، حتی قبل از تولید محصول! این کتاب واقعاً یه دید جدید به بازاریابی میده، به خصوص برای کسایی که کارشون تولید و فروش اطلاعاته. خیلی ها فکر می کنند بازاریابی یه مرحله بعد از تولید محصوله، یعنی اول محصول رو می سازیم، بعد می بینیم چطور بفروشیمش. اما شعبانعلی کوهستانی توی این کتاب میگه نه رفیق، اشتباه می کنی!
فلسفه اصلی این کتاب اینه که شما باید بازاریابی رو از همون لحظه ای شروع کنید که ایده تولید یک محصول اطلاعاتی به ذهنتون می رسه، یا حتی قبل از اون! این همون چیزیه که نویسنده بهش میگه لحظه طلایی بازاریابی. یعنی چی؟ یعنی وقتی هنوز داری محصولت رو می سازی، یا حتی فقط بهش فکر می کنی، باید شروع کنی به شناخت مخاطبات، پیدا کردن نیازهاشون، ایجاد رابطه باهاشون و ساختن یه جامعه از طرفدارهای پروپاقرص.
این کتاب پر از ایده های عملیه. یعنی قرار نیست صرفاً تئوری های پیچیده بخونید که توی واقعیت به درد نخورن. هر کدوم از این 101 ایده، یه راهکار مشخص و کاربردیه که میشه همین الان پیاده سازی کرد. تاکید اصلی هم روی بازاریابی محصولات اطلاعاتی مثل کتاب های الکترونیکی، دوره های آموزشی آنلاین، فایل های صوتی، یا حتی مشاوره هستش. این خیلی مهمه چون بازاریابی یک محصول فیزیکی با بازاریابی یک دانش یا اطلاعات خیلی فرق داره و این کتاب دقیقاً روی همین تمایز دست گذاشته.
لحظه طلایی برای طراحی و شروع بازاریابی محصول یا خدماتتان، هنگامی است که هنوز تهیه و آماده سازی آن را آغاز نکرده اید.
به قول خود کتاب، اگه شما قبل از آماده شدن محصول، یه عده مشتاق و علاقه مند داشته باشید، وقتی محصولتون مثل یه فرزند جون می گیره، دیگه نگران فروشش نیستید، چون از قبل کلی مشتری منتظر دارید. اینجوری وقتی محصول نهایتاً آماده شد، دیگه نیازی نیست از صفر شروع کنید به قانع کردن مردم که آقا این محصول خوبه، چون از قبل کلی آدم باهاش ارتباط گرفتن و هیجان زده منتظرش بودن. این یعنی یه مسیر هموارتر و فروش راحت تر.
ایده های کلیدی و استراتژی های برجسته کتاب
حالا که با فلسفه اصلی کتاب آشنا شدیم، بیاید غواصی کنیم توی اقیانوس ایده های این کتاب و چند تا از مرواریدهای درخشانش رو بیرون بکشیم. این ایده ها همشون عملی و کاربردین و می تونید باهاشون مسیر موفقیت کسب وکارتون رو حسابی هموار کنید.
الف) بازاریابی پیش فعال: ساخت بازار قبل از محصول
شاید مهم ترین ایده ای که توی این کتاب حسابی روش تاکید شده، همین بازاریابی پیش فعال باشه. یعنی چی؟ یعنی اینکه شما قبل از اینکه شروع کنید به تولید محصول اطلاعاتی تون، باید دست به کار بشید و بازارش رو بسازید. مثل این می مونه که قبل از کاشتن بذر، زمین رو آماده کنی و آب و هوای مناسب براش فراهم کنی.
- شناسایی دقیق نیازها: قبل از هر کاری، باید بفهمید مخاطبتون واقعاً چی می خواد. چه مشکلی داره که محصول شما می تونه حلش کنه؟ چه سوالی داره که شما می تونید جوابش رو بدید؟ این شناسایی دقیق نیازها باعث میشه محصولتون واقعاً کاربردی باشه و به درد مخاطب بخوره، نه اینکه فقط یه محصول از روی حدس و گمان تولید کنید.
- ایجاد ارتباط پایدار و ساخت جامعه طرفداران: فکر کنید یه مدرس قراره یه دوره آنلاین فوق العاده برگزار کنه. به جای اینکه یهو دوره رو آماده کنه و بعد بره دنبال تبلیغات، میاد از چند ماه قبل، محتوای رایگان ارزشمند منتشر می کنه، وبینارهای رایگان برگزار می کنه، توی شبکه های اجتماعی فعال میشه و با مردم تعامل می کنه. اینجوری کم کم یه جامعه از افراد علاقه مند و مشتاق دور خودش جمع می کنه. اینا همون طرفدارهای پروپاقرص هستن که نه تنها خودشون مشتری میشن، بلکه بقیه رو هم تشویق می کنن که بخرن.
- ایجاد شور و هیجان برای محصول در حال ساخت: فرض کنید نویسنده ای هستید که دارید یک کتاب جذاب می نویسید. به جای اینکه تا آخرین لحظه سکوت کنید، بیاید توی شبکه های اجتماعی یا وبلاگتون، بخش هایی از فرایند نوشتنتون رو به اشتراک بذارید، در مورد موضوع کتابتون حرف بزنید، حتی ممکنه چند صفحه از کتاب رو برای نظرخواهی با مخاطباتون به اشتراک بذارید. این کار باعث میشه مردم هیجان زده بشن و منتظر بمونن تا کتاب شما منتشر بشه.
ب) استراتژی های موثر برای معرفی و کشف محصول
خب، حالا فرض کنیم شما اون بازاریابی پیش فعال رو انجام دادید، یا حتی محصولتون الان آماده ست و می خواید حسابی معرفیش کنید. این بخش از کتاب روی این تمرکز داره که چطور محصولتون رو به بهترین شکل ممکن به بقیه معرفی کنید تا دیده بشه.
- تمرکز بر ارزش پیشنهادی: به جای اینکه فقط ویژگی های محصولتون رو بگید (مثلاً: این کتاب 200 صفحه ست)، روی ارزش پیشنهادی یا همون فایده محصول تاکید کنید (مثلاً: این کتاب به شما کمک می کنه توی 3 ماه درآمدتون رو دو برابر کنید!). مردم دنبال این هستن که محصول شما چه مشکلی رو ازشون حل می کنه یا چه سودی براشون داره، نه اینکه چند تا فصل یا چند ساعت محتوا داره.
- نقش حیاتی ارائه و اشتراک گذاری: محصولتون رو توی کمد قایم نکنید! باید اونو ارائه بدید و به اشتراک بذارید. برگزاری وبینار رایگان، تولید ویدئوهای کوتاه، نوشتن پست های وبلاگی مرتبط، یا حتی شرکت توی رویدادها و ارائه سخنرانی، همگی راهکارهایی هستن که باعث میشن محصولتون به چشم بیاد.
- استفاده از نمونه های رایگان و محتوای ارزشمند: اگه یه دوره آموزشی دارید، یه بخش رایگان ازش رو توی سایتتون بذارید. اگه یه کتاب نوشتید، چند فصل اولش رو رایگان منتشر کنید. این کار مثل یه نمونه تست میمونه. مردم اول مزه محصول شما رو میچشن و اگه خوششون اومد، مشتاق میشن که کلش رو بخرن. محتوای رایگان ارزشمند، اعتماد مخاطب رو جلب می کنه و اونو به مشتری بالقوه تبدیل می کنه.
ج) پرورش و حفظ ارتباط با مخاطب: از مشتری به حامی وفادار
کار با فروش محصول تموم نمیشه، بلکه تازه شروع یک رابطه جدیده. کتاب روی این نکته تاکید زیادی داره که چطور مشتری هاتون رو به حامیان وفادار تبدیل کنید.
- ایجاد رابطه مستمر و دوطرفه: بعد از فروش، با مشتری هاتون در ارتباط باشید. ایمیل های دنباله دار بفرستید، توی شبکه های اجتماعی باهاشون تعامل کنید، سوالاتشون رو جواب بدید. این نشون میده که شما فقط دنبال فروش نبودید، بلکه بهشون اهمیت میدید.
- اهمیت بازخوردگیری و تعامل: از مشتری هاتون بخواید که نظر بدن، پیشنهاد بدن، انتقاد کنن. بهشون گوش بدید و سعی کنید محصولتون رو بهتر کنید. وقتی مشتری حس می کنه نظرش مهمه، تبدیل به یک حامی وفادار میشه که نه تنها خودش دوباره از شما خرید می کنه، بلکه شما رو به بقیه هم معرفی می کنه.
- تبدیل خریداران به سفیران برند: اگه مشتری از محصول شما راضی باشه، اون رو به دوستاش، همکاراش و توی شبکه های اجتماعی معرفی می کنه. این بهترین نوع بازاریابیه: بازاریابی دهان به دهان. با ارائه خدمات پس از فروش عالی، پشتیبانی خوب و محتوای مکمل، این حس رو در مشتری ایجاد کنید که از خریدش پشیمون نیست.
د) تخصص گرایی و رفع شکاف دانش در بازار
توی دنیای شلوغ امروز، اگه متخصص یه حوزه خاص باشید، بیشتر به چشم میاید و مشتری ها بهتون اعتماد می کنن. این کتاب هم حسابی روی این قضیه مانور داده.
- شناسایی شکاف های دانشی: توی هر حوزه ای، یه سری جاهای خالی وجود داره. یه سری سوالات هستن که هنوز جواب مناسبی براشون پیدا نشده، یا یه سری نیازها هستن که کسی اونقدر که باید بهشون نپرداخته. اینا همون شکاف های دانشی هستن. شما باید این شکاف ها رو پیدا کنید. مثلاً شاید توی حوزه بازاریابی برای پادکست های تخصصی یه شکاف بزرگ وجود داره که شما می تونید با تولید محتوا یا یه دوره آموزشی، اون رو پر کنید.
- پر کردن شکاف ها و تبدیل شدن به متخصص مرجع: وقتی شکاف رو پیدا کردید، حالا نوبت پر کردنشه. با مطالعه، تحقیق، شرکت توی دوره های آموزشی، شبکه سازی با بقیه متخصصان، و مهم تر از همه، تولید محتوای تخصصی و با کیفیت، می تونید توی اون حوزه به یک متخصص مرجع تبدیل بشید. وقتی مردم بدونن شما توی یه زمینه خاص، حرف برای گفتن دارید و دانش عمیقی دارید، دیگه دنبال کس دیگه ای نمیرن و مستقیم میان سراغ خودتون.
ه) گزیده ای از ایده های عملی دیگر
همونطور که از اسم کتاب پیداست، 101 ایده عملی توی این کتاب وجود داره. بیاید چند تا دیگه از اون ایده های کاربردی رو اینجا با هم مرور کنیم:
- استفاده هوشمندانه از بازاریابی ایمیلی: ایمیل هنوز هم پادشاه بازاریابیه، به خصوص برای محصولات اطلاعاتی. یه لیست ایمیلی بسازید و با ارسال محتوای ارزشمند، پیشنهادهای ویژه و اطلاع رسانی های منظم، مشتری ها رو درگیر نگه دارید.
- همکاری با اینفلوئنسرها و متخصصان هم راستا: با کسایی که توی حوزه کاری شما فعال هستن و مخاطب های زیادی دارن، همکاری کنید. مثلاً ازشون بخواید محصولتون رو معرفی کنن یا یه مصاحبه مشترک داشته باشید. این کار باعث میشه به سرعت دیده بشید.
- تولید محتوای رایگان ارزشمند: وبلاگ، پادکست، ویدئو، اینفوگرافیک، پست های شبکه های اجتماعی… هرچیزی که به مخاطب ارزش بده و نشون بده که شما توی کارتون جدی و متخصص هستید. این محتواها مثل یه آهنربا عمل می کنن و مخاطب رو به سمت شما جذب می کنن.
- برگزاری کارگاه ها و وبینارهای آموزشی: این کار نه تنها به شما کمک می کنه تا دانش و محصولتون رو معرفی کنید، بلکه فرصت تعامل مستقیم با مخاطب رو هم فراهم می کنه و به سوالاتشون جواب میدید.
- ایجاد حس فوریت و کمیابی (در مواقع لازم): گاهی اوقات لازمه که برای فروش بیشتر، یه حس فوریت ایجاد کنید. مثلاً بگید این تخفیف فقط تا فلان روز معتبره، یا این دوره ظرفیت محدودی داره. البته حواستون باشه که از این ایده سوءاستفاده نکنید و واقعاً فوریت وجود داشته باشه!
- داستان سرایی و روایت محوری: مردم عاشق داستان ان. به جای اینکه فقط در مورد محصولتون صحبت کنید، داستان بنویسید. داستان های موفقیت مشتری ها، داستان چالش هایی که خودتون برای تولید محصول باهاش روبرو شدید، یا داستان هایی که مفهوم اصلی محصولتون رو بهتر بیان می کنن.
- ارائه نمونه های آزمایشی یا دمو: برای محصولات اطلاعاتی مثل نرم افزار، اپلیکیشن یا حتی الگوهای آماده، ارائه یک نسخه دمو یا آزمایشی رایگان می تونه خیلی تاثیرگذار باشه تا کاربر قبل از خرید با محصول آشنا بشه.
کار شما ارزشمند است، از این رو بهتر است کاری کنید تا مخاطبان آن را بشناسند و از آن استفاده کنند.
این کتاب برای چه کسانی بیشترین کاربرد را دارد؟
شاید با خودتون بگید خب، این همه ایده خوب، اما دقیقاً به درد چه کسایی می خوره؟ راستش رو بخواید، این کتاب برای یه طیف گسترده ای از آدم ها که توی دنیای اطلاعات و دانش کار می کنن، حسابی به کار میاد. بیاید دقیق تر ببینیم مخاطب اصلی این کتاب کیه:
- نویسندگان و بلاگرها: اگه شما یه نویسنده اید که دارید کتاب الکترونیکی می نویسید، یا یه بلاگر که محتوای تخصصی تولید می کنه، این کتاب بهتون یاد میده چطور کتابتون رو بفروشید یا بازدید وبلاگتون رو بالا ببرید.
- مدرسان آنلاین و تولیدکنندگان دوره های آموزشی: اگه شما دوره آموزشی آنلاین تولید می کنید، این کتاب یه نقشه راه برای بازاریابی و فروش دوره هاتون بهتون میده، چه برای شروع و چه برای توسعه.
- مشاوران و کوچ ها: کسانی که خدمات مشاوره ای یا کوچینگ ارائه میدن، محصولشون در واقع دانش و تجربه شونه. این کتاب بهشون یاد میده چطور خودشون رو به عنوان متخصص معرفی کنن و مشتری جذب کنن.
- صاحبان کسب وکارهای کوچک و نوپا: اگه تازه دارید یه کسب وکار مبتنی بر اطلاعات راه اندازی می کنید و بودجه زیادی برای بازاریابی ندارید، این کتاب پر از ایده های کم هزینه و عملیه که حسابی به دردتون می خوره.
- متخصصین بازاریابی دیجیتال: حتی اگه خودتون بازاریاب هستید، ایده های نو و متفاوت این کتاب توی حوزه بازاریابی محصولات اطلاعاتی، می تونه دانش شما رو تکمیل کنه.
- هر کسی که دانشش رو می فروشه: در کل، هر کسی که فکر می کنه می تونه دانش یا اطلاعاتش رو به محصولی تبدیل کنه و از اون کسب درآمد کنه، چه برنامه نویس باشه، چه طراح گرافیک، چه کسی که الگوهای آماده می فروشه، این کتاب براش مثل یه راهنمای جیبی عمل می کنه.
مزایای عملی مطالعه این کتاب (حتی خواندن خلاصه آن!)
شاید با خودتون بگید، خب یه عالمه کتاب توی بازار هست، چرا این کتاب؟ یا حتی چرا باید همین خلاصه ای که دارم می خونم رو ادامه بدم؟ راستش رو بخواید، این کتاب، چه خلاصه اش و چه نسخه ی کاملش، مزایای عملی زیادی برای شما داره که اگه توی حوزه محصولات اطلاعاتی فعالیت می کنید، حتماً باید بهشون توجه کنید:
- کسب بینش سریع و کاربردی: حتی همین خلاصه ای که خوندید، بهتون یه دید کلی و در عین حال عمیق از استراتژی های بازاریابی محصولات اطلاعاتی میده. این یعنی با صرف زمان کم، می تونید ایده هایی رو به دست بیارید که شاید سال ها تجربه برای رسیدن بهشون لازم باشه.
- صرفه جویی در زمان و هزینه: با یادگیری ایده های این کتاب، دیگه لازم نیست روش های مختلف رو امتحان کنید و کلی وقت و پول صرف آزمون و خطا کنید. مستقیم می رید سراغ روش هایی که امتحانشون رو پس دادن و کار می کنن.
- افزایش نرخ تبدیل و فروش: وقتی بازاریابی رو اصولی و از همون اول شروع می کنید، مشتری ها بیشتر بهتون اعتماد می کنن و احتمال اینکه ازتون خرید کنن، خیلی بالاتر میره. این یعنی فروش بیشتر و درآمدهای بالاتر.
- ایجاد یک پایه محکم برای کسب وکار مبتنی بر دانش: این کتاب فقط بهتون یاد نمیده چطور یه محصول رو بفروشید، بلکه بهتون کمک می کنه یک سیستم بازاریابی مستمر و پایدار برای کسب وکار اطلاعاتی خودتون بسازید. این یعنی یه کسب وکار مقاوم در برابر نوسانات بازار.
- شناخت بهتر بازار هدف: با تمرکز بر بازاریابی پیش فعال و شناخت نیاز مخاطب، شما عملاً محصولی رو تولید می کنید که بازار واقعاً بهش نیاز داره، نه محصولی که فقط توی ذهن شما خوب به نظر میرسه.
شاید مهمترین چیزی که از خوندن این کتاب یا خلاصه اش دستگیرتون میشه، اینه که بازاریابی یک جادو نیست، یک علم و هنر کاربردیه که اگه درست از ابزارهاش استفاده کنید، نتایج شگفت انگیزی براتون رقم میزنه.
برشی کوتاه از کتاب
برای اینکه حس و حال کتاب بیشتر بهتون دست بده، بیاید یه تیکه از اون رو با هم بخونیم. این بخش نشون میده که چقدر دیدگاه نویسنده در مورد تخصص گرایی عملی و کاربردیه:
روی تخصص خود بررسی را شروع کنید. به طور خاص اگر شکاف دانشی بین شما و کارشناسان در حوزه جدید بسیار زیاد است، به این فکر کنید خودتان چه کاری می توانید برای خاتمه دادن به این شکاف شروع کنید. به عنوان مثال، مطالعه فردی، صحبت با همکاران و احتمالاً دوره های آموزشی آنلاین می تواند به شما در این زمینه کمک کند.
همین یک پاراگراف کوتاه نشون میده که چقدر کتاب روی اقدامات عملی و قابل اجرا تاکید داره. اینجوری نیست که فقط حرف های کلی و تئوری بزنه. دقیقاً میگه چکار کنید و از کجا شروع کنید.
نتیجه گیری: بازاریابی اطلاعات، هنر و علم است
خب، رسیدیم به آخر خط. همونطور که با هم دیدیم، کتاب 101 ایده بازاریابی برای تولیدکنندگان و فروشندگان اطلاعات نوشته شعبانعلی کوهستانی، واقعاً یک راهنمای تمام عیار برای هر کسیه که توی دنیای محصولات اطلاعاتی فعالیت می کنه. این کتاب بهمون یاد میده که بازاریابی فقط چیدن چند تا تبلیغ نیست، بلکه یک فرآیند هوشمندانه و استراتژیکه که از همون لحظه اولی که یک ایده توی ذهنمون شکل می گیره، شروع میشه.
بازاریابی اطلاعاتی، مثل یک هنر می مونه که نیاز به خلاقیت داره و مثل یک علم که باید اصول و قواعدش رو بشناسی و پیاده سازی کنی. ایده های این کتاب به ما کمک می کنن تا دیگه کورکورانه جلو نریم و با یه دید باز و حساب شده، محصول اطلاعاتی خودمون رو به دست مخاطب درست برسونیم. یادتون باشه، داشتن یک محصول عالی نصف راهه، نصف دیگه راه رو بازاریابی درست و حسابی براتون هموار می کنه.
اگه حس می کنید این خلاصه حسابی بهتون چسبیده و دیدگاهتون رو عوض کرده، پیشنهاد می کنم حتماً نسخه کامل کتاب رو هم تهیه کنید و ریزبینانه تر به 101 ایده عملی اون نگاه کنید. مطمئن باشید که سرمایه گذاری روی دانش خودتون و کسب وکار اطلاعاتی تون، یکی از بهترین تصمیمات زندگی تونه. اگه هم ایده ای توی این زمینه دارید یا تجربه ای از بازاریابی محصولات اطلاعاتی دارید، خوشحال میشیم توی بخش کامنت ها با ما و بقیه به اشتراک بذارید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خلاصه 101 ایده بازاریابی کاربردی شعبانعلی کوهستانی" هستید؟ با کلیک بر روی کتاب، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خلاصه 101 ایده بازاریابی کاربردی شعبانعلی کوهستانی"، کلیک کنید.