قول فدراسیون به دو دختر رکابزن برای دادن تجهیزات

فدراسیون دوچرخه سواری قرار است تجهیزات دو دختر نوجوان را تامین کند.
به گزارش تیتروز در مسابقات دوچرخه سواری انتخابی تیم ملی نوجوان دختر حضور دو دختر از شهرستان بشرویه استان خراسان جنوبی بدون تجهیزات مخصوص دوچرخه سواری خبر ساز شد.
بیشتر بخوانید:
ماجرای مادری که پشت دوچرخه دخترش می دوید + فیلم
آنها بدون کفش و عینک مخصوص و با دوچرخه قرضی در این مسابقات شرکت کردند.
اکنون رسول اسدی رییس فدراسیون دوچرخه سواری اعلام کرده تجهیزات لازم را در اختیار این دختران قرار می دهد.
همچنین دوستی عضو هیات رییسه فدراسیون نیز قرار است بخشی از مشکلات این دوچرخه سواران نوجوان را حل کند.
فدراسیون دوچرخه سواری چندین مسابقه داخلی برای نوجوانان برگزار می کند و قرار است دوباره یک مسابقه دیگر در تهران برگزار شود و این دختران هم حضور خواهند داشت.
پایان خبر تیتروز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قول فدراسیون به دو دختر رکابزن برای دادن تجهیزات" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قول فدراسیون به دو دختر رکابزن برای دادن تجهیزات"، کلیک کنید.