چند توصیه تغذیه ای به دیابتی های روزه دار
برخی افراد مبتلا به دیابت، تحت نظر پزشک و با رعایت برخی الگوهای غذایی می توانند روزه بگیرند.
به گزارش تیتروز، متخصصان تاکید دارند که برخی مبتلایان دیابت با لحاظ رعایت مواردی و تحت نظر پزشک می توانند روزه بگیرند. افراد دیابتی به منظور پیشگیری از نوسان های قند خون می بایست وعده های غذایی را سبک و با فاصله 2 تا 3 ساعته میل کنند؛ بنابراین دیابتی ها می بایست وعده سحری را در نزدیک ترین زمان ممکن به اذان صبح میل کنند و حتما سحری بخورند.
همچنین غذاهای فیبردار به ویژه سوپ جو، نخود، اسفناج، کدو و چاشنی هایی مانند شنبلیله، تخم گشنیز، شوید و تخم خرفه، سماق، گزنه و دارچین استفاده کنند. مصرف مایعات به میزان کافی و دانه های لعابی مانند خاکشیر، تخم ریحان و تخم شربتی به منظور پیشگیری از افت فشار خون و یبوست نیز توصیه می شود.
افراد دیابتی از روغن های گیاهی برای وعده های غذایی خود استفاده کنند. مصرف بادام، فندوق و پسته برای دیابتی ها توصیه می شود. ورزش سبک برای افراد دیابتی که دیابت نوع 2 دارند توصیه می شود، ورزش در این افراد حدود یک تا 2 ساعت پس از افطار توصیه می شود.
بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، افراد دیابتی به منظور جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون از پرخوری در وعده افطار خودداری کنند. همچنین دیابتی ها برای خوردن مصرف شیرینی، در مصرف زولبیا و بامیه احتیاط کنند.
دیابتی ها نیز بهتر است وعده افطار را با مصرف مایعات گرم مانند آب جوش، چای کم رنگ و شیرینی های طبیعی مانند توت خشک، مویز و گاهی خرما شروع کنند.
پایان خبر تیتروز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چند توصیه تغذیه ای به دیابتی های روزه دار" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چند توصیه تغذیه ای به دیابتی های روزه دار"، کلیک کنید.