سلامت

خوراکی‌های رنگی؛ حافظ سلامت بدن در روزهای خاکستری

خوراکی‌های رنگی؛ حافظ سلامت بدن در روزهای خاکستری” عنوان خبری است که در وب سایت تیتروز و با موضوع علمی و سلامت منتشر شده است. تشریح این خبر را در ادامه بخوانید.


یک متخصص تغذیه گفت: در روزهایی که هوا آلوده است، توصیه می‌شود مصرف میوه و سبزی، به ویژه میوه‌ها و سبزیی‌های رنگی مثل پرتقال، نارنگی، انار، فلفل دلمه‌ای رنگی، هویج و چغندر حتماً در برنامه غذایی قرار گیرد.
این مطلب با عنوان “خوراکی‌های رنگی؛ حافظ سلامت بدن در روزهای خاکستری” در وب سایت aftabnews.ir منتشر شده است در صورتی که پیشنهاد، نقد و یا اعتراضی به این مطلب دارید به لینک مرجع مراجعه نمائید یا از طریق فرم تماس با ما، این موضوع را مطرح نمائید.

منبع: aftabnews.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 4 =

دکمه بازگشت به بالا