فناوری

«آخرین مشاهده» واتس اپ برای افراد ناشناس مخفی می شود – تیتروز | خبر جدید

«آخرین مشاهده» واتس اپ برای افراد ناشناس مخفی می شود – تیتروز | خبر جدید” عنوان خبری است که در وب سایت تیتروز و با موضوع فناوری منتشر شده است. تشریح این خبر را در ادامه بخوانید.

به گزارش تیتروز به نقل از ورج، قبلاً واتس اپ این ویژگی را به طور پیش فرض برای گزینه «همه» عرضه کرده بود و همه افراد در واتس اپ قادر به مشاهده وضعیت وی بودند.

اما آپدیت جدید پیام رسان قابلیت مشاهده وضعیت آنلاین بودن کاربر را محدود به افرادی می کند که فرد قبلاً آنها را به فهرست تماس های خود در پلتفرم افزوده است. به این ترتیب ویژگی مذکور به طور پیش فرض روی «شماره تماس های من» تنظیم می شود.

کاربری در یک پست توئیتری توضیح داده که افراد از این پس نمی توانند وضعیت آنلاین بودن دیگران را در پلتفرم ببینند. همچنین وی ایمیلی را ضمیمه کرده که به نظر می رسد از سوی تیم پشتیبانی واتس اپ در آن قابلیت جدید را توضیح می دهد.

در بخشی از این ایمیل آمده است: پلتفرم ما مشاهده وضعیت آنلاین کاربر را برای افرادی که آنها را نمی شناسد یا قبلاً با آنها چت نکرده، سخت تر می کند.

گزینه «شماره تماس های من» برای مشاهده وضعیت «آخرین مشاهده» نیز اکنون ارائه اما به صورت پیش فرض نیست.

این نوشته با عنوان “«آخرین مشاهده» واتس اپ برای افراد ناشناس مخفی می شود – تیتروز | خبر جدید” در وب سایت www.mehrnews.com منتشر شده است در صورتی که پیشنهاد، نقد و یا اعتراضی به این مطلب دارید به لینک مرجع مراجعه نمائید یا از طریق فرم تماس با ما، این موضوع را مطرح نمائید.

منبع: www.mehrnews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا