تعریق زیاد در طول شب نشانه این بیماری هاست

تعریق زیاد در طول شب نشانه این بیماری هاست

تعریق زیاد در طول شب نشانه این بیماری هاست

آفتاب نیوز :

تعریق شبانه واقعی گرگرفتگی های شدیدی است که در شب اتفاق می افتد و می تواند لباس و ملحفه شما را خیس کند و مرتبط با یک محیط بیش از حد گرم نیست.

توجه به این نکته مهم است که تشخیص گرگرفتگی (گرما و قرمزی صورت یا بدن) ممکن است از تعریق واقعی و نشانه یک شب سخت باشد.

دلایل مختلفی برای تعریق شبانه وجود دارد. برای یافتن علت، یک پزشک باید شرح حال پزشکی مفصلی دریافت کند و آزمایشاتی را برای تعیین اینکه چه وضعیت پزشکی مسیول تعریق شبانه است، تجویز کند. برخی از شرایط شناخته شده ای که می تواند باعث تعریق شبانه شود:

1. یایسگی

گرگرفتگی همراه با یایسگی می تواند در شب اتفاق بیفتد و باعث تعریق شود. این یکی از علل بسیار رایج تعریق شبانه در زنان است.

2. هایپرهیدروزیس ایدیوپاتیک

هایپرهیدروزیس ایدیوپاتیک بیماری است که در آن بدن به طور مزمن و بدون هیچ دلیل پزشکی قابل تشخیصی بیش از حد عرق تولید می کند.

3. عفونت ها

سل عفونتی است که بیشتر با تعریق شبانه همراه است. اما عفونت های باکتریایی، مانند آندوکاردیت (التهاب دریچه های قلب)، استیومیلیت (التهاب در استخوان ها) و آبسه ها می توانند باعث تعریق شبانه شوند. تعریق شبانه علامت عفونت HIV نیز است.

4. سرطان ها

تعریق شبانه یکی از علایم اولیه برخی سرطان ها است. شایع ترین نوع سرطان همراه با تعریق شبانه، لنفوم است. با این حال، افرادی که سرطان تشخیص داده شده ندارند، اغلب علایم دیگری مانند کاهش وزن غیرقابل توجیه و تب دارند.

5. دارو ها

مصرف برخی از دارو ها می تواند منجر به تعریق شبانه شود. دارو های ضد افسردگی نوعی داروی رایج است که می تواند منجر به تعریق شبانه شود. از 8٪ تا 22٪ افرادی که دارو های ضد افسردگی مصرف می کنند تعریق شبانه دارند. سایر دارو های روانپزشکی نیز با تعریق شبانه همراه بوده اند. دارو هایی که برای کاهش تب مصرف می شوند، مانند آسپرین و استامینوفن، گاهی اوقات منجر به تعریق می شوند. بسیاری از دارو های دیگر می توانند باعث تعریق شبانه یا گرگرفتگی شوند.

6. افت قند خون

قند خون پایین می تواند باعث تعریق شود. افرادی که انسولین یا دارو های خوراکی دیابت مصرف می کنند ممکن است در شب دچار افت قند خون شوند که همراه با تعریق باشد.

7. اختلالات هورمونی

تعریق یا گرگرفتگی با چندین اختلال هورمونی از جمله فیوکروموسیتوما (تومور نادر سلول های مدولای آدرنال)، سندرم کارسینویید و پرکاری تیرویید دیده می شود.

8. شرایط نورولوژیک

به طور غیرمعمول، شرایط نورولوژیک از جمله اختلال بازخورد اتونومیک، سیرنگومیلیای (حباب نخاعی) پس از سانحه، سکته مغزی و نوروپاتی خودمختار ممکن است باعث افزایش تعریق شود و منجر به تعریق شبانه شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تعریق زیاد در طول شب نشانه این بیماری هاست" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تعریق زیاد در طول شب نشانه این بیماری هاست"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه