توسعه پوشش بیمه اجتماعی، راهکاری برای مشارکت مردم در تولید

توسعه پوشش‌ بیمه اجتماعی، راهکاری برای مشارکت مردم در تولید

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان با تجمیع منابع خرد افراد در قالب حق بیمه های پرداختی و به جریان انداختن این اندوخته ها، ضمن حفظ و ارتقای ارزش ذخایر بیمه ای ذی نفعان خود و فراهم ساختن منابع لازم برای ایفای تعهدات آتی، در “جهش تولید” به نحو تاثیرگذار و قابل توجهی موثر است.

به گزارش تیتروز، مصطفی سوری با اعلام خبر معرفی و تقدیر از شرکت های برتر حوزه اقتصادی این سازمان در حوزه بهره وری همزمان با برگزاری همایش ملی بهره وری، سازمان تامین اجتماعی را بستری مناسب برای مشارکت آحاد مردم در تولید دانست و گفت: سازمان تامین اجتماعی با هدف حفظ و ارتقای ارزش ذخایر و اندوخته های بیمه ای به موجب مواد یک و 28 قانون تامین اجتماعی و بند 3 سیاست های کلی تامین اجتماعی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، مکلف به سرمایه گذاری های سودده ودارای قدرت نقدشوندگی و بازدهی بالا است و در این رویکرد، این سازمان با تجمیع منابع خرد افراد در قالب حق بیمه های پرداختی و به جریان انداختن این اندوخته ها، ضمن حفظ و ارتقای ارزش ذخایر بیمه ای ذی نفعان خود و فراهم ساختن منابع لازم برای ایفای تعهدات آتی، در “جهش تولید” به نحو تاثیرگذار و قابل توجهی موثر است؛ آن هم تولیدی که “با مشارکت مردم” حاصل آمده است. در واقع می توان یکی از راهکارهای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم را بسط و تعمیم پوشش های بیمه اجتماعی و استفاده بهینه از ذخایر بیمه حاصله در جهت سرمایه گذاری و تولید دانست.

سوری هدف از برگزاری «رویداد اختصاصی بهره وری شرکت های تابعه سازمان تامین اجتماعی» به مناسبت روز ملی بهره وری را تاکید بر اهمیت و ضرورت افزایش بهره وری شرکت های تابعه این سازمان توصیف کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی در حلقه پیشینی و از طریق حوزه بیمه گری و گسترش پوشش بیمه ای، به تجمیع و تمرکز منابع می پردازد و حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری در حلقه پسینی، باید با به جریان انداختن این اندوخته ها در صنایع و کارخانجات بزرگ، بنگاه های بزرگ اقتصادی تولیدی و خدماتی و صنایع زیرساختی و زیربنایی مجهز به عنصر دانش و فناوری روز، یک زنجیره ارزش پویا و بالنده را برای تضمین و تامین مالی تعهدات آتی شکل دهد. بدیهی است بخش های بیمه ای و درمان سازمان نیز با ارایه خدمات خود به تامین نیازهای جاری و آتی بیمه شدگان می پردازند که باعث ایجاد انگیزه و آرامش خاطر بیشتر در نیروی کار برای جهش در تولید می شود.

وی افزود: کارکرد صحیح، متناسب و مکفی سازمان تامین اجتماعی در حوزه های مختلف از آن جهت که باعث ایجاد آرامش خاطر و اطمینان و امید به آینده در نیروی کار می شود، باعث خوب شدن حال جامعه کارگری و کارمندی و به طور کلی نیروی کار و لشکریان تولید خواهد شد چرا که موجب کاهش دغدغه نیروی کار در مواجهه احتمالی با مخاطرات و پریشانی های اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی در حوزه معیشت، سلامت و کیفیت زندگی می شود. این موضوع را می توان به عنوان مهم ترین نقش این سازمان در تحقق شعار سال دانست چرا که بدین ترتیب تامین اجتماعی مقوم اشتغال و تولید و انگیزه بخش برای نیروی کار جهت تلاش بیشتر و افزایش کارآیی، اثربخشی و بهره وری خواهد بود.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی، عدم استقراض از بانک رفاه کارگران، تادیه بدهی های معوقه و سنواتی سازمان به بانک و افزایش سرمایه این بانک، اصلاح نحوه اداره و مدیریت شرکت هپکو که با شرایط نامناسب و توقف در تولید در دولت قبل بابت تهاتر مطالبات تامین اجتماعی به این سازمان واگذار شد، بخشودگی جرایم و تقسیط بدهی کارفرمایان، همکاری و تشریک مساعی با معاونت اجرایی رییس جمهور در اجرای طرح احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال و حمایت از طرح های دانش بنیان، استارت آپی و ایده های نو آورانه و کسب و کارهای نوین را از جمله دستاوردها و راهبردهای در حال پیگیری در این سازمان معرفی کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی در راستای تحقق سیاست های کلی تامین اجتماعی، برنامه های ریاست جمهوری و سند تحول دولت مردمی سیزدهم و براساس برنامه های تحولی خود که ترجمانی از این اسناد و احکام بالادستی است، طی دو سال گذشته تصمیمات مهمی را درحوزه اقتصادی و سرمایه گذاری اتخاذ و اقدامات اجرایی و عملیاتی مهمی به انجام رسانده و متعاقب ابلاغ شعار سال از سوی مقام معظم رهبری (دامت برکاته) تحقق “جهش تولید با مشارکت مردم” را به عنوان کارویژه خود تلقی و برای هر یک از بخش ها و حوزه های فعالیتی خود، ماموریت های ویژه ای با رویکرد تحقق شعار سال تعریف و ابلاغ کرده است.

وی ادامه داد: از ماموریت های حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان در این راستا می توان به هدفگذاری افزایش سطح تولید کالا و خدمات شرکت ها و موسسات وابسته و تابعه، هدفگذاری ارتقاء و توسعه ظرفیت های بالقوه موجود و رسیدن به توان حداکثری تولید، طراحی و ایجاد ظرفیت های جدید و بهره برداری از طرح های توسعه ای جدید و تکمیل و تتمیم طرح های توسعه نیمه تمام و بازگردانی شرکت ها و موسسات تعلیق فعالیت یافته دارای توجیه فنی ـ اقتصادی مناسب به چرخه فعالیت و جلوگیری از تعطیلی کارخانجات و مولدسازی دارایی ها و اموال راکد و مازاد بر نیاز در کنار اصلاح و بهینه سازی سبد دارایی ها و سرمایه های سازمان اشاره کرد.

گفتنی است به مناسبت روز ملی بهره وری، «رویداد اختصاصی بهره وری شرکت های تابعه سازمان تامین اجتماعی» به عنوان بزرگترین گردهمایی مدیران اقتصادی این سازمان » در روز ملی بهره وری و در حاشیه مراسم ملی ویژه این روز، از ساعت 13:30 تا 16:30 روز دوشنبه  1403/02/31 در محل سالن اجلاس سران برگزار می شود.

در این نشست که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل و اعضای هییت امنا و هییت مدیره سازمان تامین اجتماعی، مسیولان سازمان ملی بهره وری و همچنین با حضور 700 نفر از مدیران عامل و اعضای هییت مدیره شرکت های تابعه مدیریتی این سازمان برگزار می شود، نتایج ارزیابی 140 شرکت در 14 صنعت اصلی شامل هلدینگ های گروه تامین، ارایه و از شرکت های برتر در حوزه بهره وری تجلیل خواهد شد.

پایان خبر تیتروز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "توسعه پوشش بیمه اجتماعی، راهکاری برای مشارکت مردم در تولید" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "توسعه پوشش بیمه اجتماعی، راهکاری برای مشارکت مردم در تولید"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه