8 دلیل لرزش ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن
ماشین لباسشویی در حالت طبیعی لرزش کمی دارد و برخی از برندهای معتبر کاملا بدون صدا و لرزش کار می کنند. اما در مرحله خشک کن به دلیل بالا رفتن سرعت چرخش دیگ یا درام میزان لرزش و صدا کمی افزایش پیدا می کند. یکی از مشکلات رایج ماشین لباسشویی های دوو لرزش و صدای زیاد آنها در حالت خشک کن است. چند دلیل عمده برای بالا رفتن صدا و میزان لرزش لباسشویی در این مرحله وجود دارد. در ادامه دلایل لرزش ماشین لباسشویی دوو هنگان خشک کن را معرفی و برای آن راه حل ارائه می دهیم.

دلیل لرزش ماشین لباسشویی هنگام خشک کن
اگر ماشین لباسشویی دوو در حالت خشک کن صدا و لرزش زیادی دارد چند دلیل اصلی برای آن وجود دارد که عبارتند از:
1- تراز نبودن ماشین لباسشویی
اگر ماشین لباسشویی بهدرستی روی سطح صاف قرار نگیرد در مرحله خشک کن دچار لرزش میشود. این مشکل باعث میشود وزن بهطور یکنواخت تقسیم نشود و ماشین در حین کار تعادل خود را از دست بدهد. تراز بودن پایههای دستگاه و اطمینان از سطح صاف میتواند این مشکل را برطرف کند.
اگر سطح زیر لباسشویی صاف نیست می توانید ارتفاع پایه ها را تنظیم کنید. با افزایش یا کاهش ارتفاع پایه ها لباسشویی را در حالت کاملا ثابت روی زمین قرار دهید تا لرزش آن کاهش پیدا کند.
2- بارگیری نامتعادل
قرار دادن لباسها به صورت نامنظم یا حجم زیاد در ماشین باعث ایجاد عدم تعادل میشود. این مشکل مخصوصا در مرحله خشک کن که سرعت چرخش بالاست به لرزش و تکانهای شدید ماشین منجر میشود. تنظیم حجم لباسها و توزیع یکنواخت آنها به کاهش لرزش کمک میکند.
در برخی از مواقع لباس های بزرگ و کوچک به هم گره خورده و به همین دلیل در یک قسمت از دیگ جمع می شوند. در نتیجه توازن در دیگ لباسشویی بهم خورده و به همین دلیل دستگاه در زمان چرخش سریع لرزش بالایی پیدا می کند.
علاوه براین دقت داشته باشید که وزن بسیار کم لباس های داخل لباسشویی نیز می تواند باعث لرزش زیاد دستگاه شود. در برخی از مواقع نیز قرار دادن کفش در لباسشویی باعث برخورد شدید آن به اطراف شده و به همین دلیل دستگاه دچار لرزش می شود.
3- آسیب دیدن کمک فنر
کمک فنرهای موجود در ماشین لباسشویی برای جذب لرزش و کاهش ضربات طراحی شدهاند. اگر این قطعات دچار فرسودگی یا خرابی شوند نمیتوانند لرزش را به درستی جذب کنند و ماشین هنگام خشک کن تکانهای شدیدی خواهد داشت.
به دلایل مختلف مانند سنگین بودن وزن لباس های داخل دیگ به فنرها فشار زیادی وارد شده و دچار شکستگی می شوند. با شکستن کمک فنرها دیگ در زمان چرخش تکان های بسیار شدید خورده و به اطراف برخورد می کند. اگر به تازگی ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن ارزش زیادی دارد کمک فنرها را باید بررسی کنید. اگر در این زمینه تخصص ندارید می توانید با ری تعمیر؛ مرکز تعمیر ماشین لباسشویی در رباط کریم تماس بگیرید.
4- خرابی بلبرینگ لباسشویی
بلبرینگ بخش مهمی از دیگ ماشین لباسشویی است و وظیفه چرخاندن دیگ را دارند. اگر بلبرینگها دچار آسیب یا فرسودگی شوند باعث لرزشهای غیرعادی ماشین در مرحله خشک کن خواهند شد. تعویض بلبرینگهای خراب راهکاری برای حل این مشکل است.
5- لرزش ماشین لباسشویی به دلیل خرابی تسمه و پولی
تسمه و پولیها در انتقال قدرت موتور به دیگ لباسشویی و چرخش آن نقش دارند. یکی از اصلی ترین دلایل لرزش زیاد ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن خرابی این قطعات است. تسمه قطعه پلاستیکی است و با گذشت زمان به دلایل مختلف از قبیل استفاده زیاد از لباسشویی و روشن بودن مداوم آن خراب می شود. در این شرایط بهترین کار تعویض تسمه و پولی معیوب است.
6- خرابی پایههای ضد لرزش
بعضی از ماشینهای لباسشویی به پایههای ضد لرزش مجهز هستند که به کاهش تکانهای ماشین کمک میکنند. خرابی این پایهها باعث میشود که ماشین بهطور ناخواسته تکان بخورد و لرزش شدیدی داشته باشد. پایه های لباسشویی را بررسی و در صورت نیاز آنها را تعویض کنید.
7- مشکل در موتور
موتور ماشین لباسشویی وظیفه چرخاندن دیگ را بر عهده دارد. در صورتی که موتور ضعیف یا دچار مشکل باشد ممکن است توان لازم برای چرخش یکنواخت دیگ را نداشته باشد و لرزش ایجاد کند. بررسی موتور لباسشویی نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد و بهتر است توسط تعمیرکار باتجربه انجام شود.
8- استفاده از لباسشویی در محیطهای پر لرزش
ماشین لباسشویی در محیطهایی که خودشان لرزش دارند نمیتواند تعادل خود را حفظ کند. به عنوان مثال قرار گرفتن لباسشویی روی کفپوش سرامیکی لق باعث تکان های شدید آن در زمان فعال شدن خشک کن می شود.
راه های کاهش لرزش ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن
برای کاهش لرزش ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن راهکارهای زیادی وجود دارد که اصلی ترین آنها عبارتند از:
- یکی از اصلیترین اقدامات برای جلوگیری از لرزش تراز کردن پایههای ماشین لباسشویی است. از سطحی صاف و محکم برای قرار دادن ماشین استفاده کنید و با استفاده از پایههای قابل تنظیم آن را بهخوبی تراز کنید.
- لباسها را بهصورت یکنواخت در دیگ قرار دهید و از پر کردن بیشازحد یا کمتر از ظرفیت ماشین خودداری کنید. این کار باعث میشود که تعادل ماشین در هنگام خشک کن حفظ شود و لرزش کاهش یابد.
- کمک فنر برای جذب لرزش ماشین طراحی شده و در صورت خرابی نیاز به تعویض دارند. اگر ماشین شما تکانهای شدیدی دارد این قطعات را بررسی و در صورت نیاز تعویض کنید.
- استفاده از پایههای ضد لرزش که به ماشین لباسشویی متصل میشوند به جذب ضربات و کاهش لرزش کمک میکند. این پایهها را میتوانید از فروشگاههای لوازم خانگی تهیه کنید.
- بررسی منظم تسمه و پولی لباسشویی و تعویض آنها در صورت نیاز از لرزشهای زیاد جلوگیری میکند.
- موتور ماشین وظیفه چرخاندن دیگ را دارد و در صورت ضعیف شدن تعادل دیگ بههم میخورد. بررسی و تعمیر یا تعویض موتور در صورت وجود مشکل به کاهش لرزش کمک میکند.
- ماشین لباسشویی را بر روی سطحی محکم و بدون لغزش قرار دهید.
نتیجه گیری
اگر ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن لرزش زیادی دارد ابتدا پایه های دستگاه و سطحی که لباسشویی روی آن قرار گرفته است را بررسی کنید. علاوه براین خرابی تسمه بلبرینگ و موتور نیز می تواند در بالا رفتن لرزش لباسشویی هنگام خشک کن نقش داشته باشد. برای بررسی دقیق دستگاه می توانید با ری تعمیر؛ مرکز تعمیر لباسشویی در رباط کریم تماس بگیرید. این مجموعه علاوه بر رباط کریم در پرند و سایر محله های جنوب تهران نیز تعمیر لباسشویی را در محل و منزل با قطعات اصلی انجام می دهد. جخت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۹۳۳۸۲۹۷۲۹۸ تماس بگیرید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "8 دلیل لرزش ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "8 دلیل لرزش ماشین لباسشویی دوو هنگام خشک کن"، کلیک کنید.