صادرات بیش از ۳۱ هزار تن مرکبات از ساری به بازارهای جهانی

تیتروز/مازندران فرماندار ساری با بیان اینکه ۳۱ هزار و ۳۵ تن مرکبات از شهرستان ساری صادر شده است گفت: تاکنون ۱۸هزار و۵۸۰ تن نارنگی در قالب ۹۳۱ محموله از ساری به بازارهای جهانی صادر شده است.

صادرات بیش از ۳۱ هزار تن مرکبات از ساری به بازارهای جهانی

محمدعلی نوبخت جمعه ۱۷ اسفند در جریان بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از پروژه های مهم کشاورزی شهرستان ساری بر اهمیت توسعه زیرساخت های کشاورزی و حمایت از بهره برداران این حوزه تأکید کرد.

وی با بیان اینکه این بازدید با هدف بررسی روند اجرای طرح های کشاورزی در روستای قادیکلا انجام شد افزود: اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری روستای قاجارخیل گامی مؤثر در توسعه کشاورزی پایدار است.

 فرماندار ساری به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در روستای قاجارخیل اشاره کرد و گفت: در راستای بهبود زیر ساخت های کشاورزی این طرح در زمینی به مساحت ۴۲.۵ هکتار اجرا شده که از این میزان ۳۹.۲ هکتار عملیاتی شده است.

نوبخت اهداف اصلی این طرح را شامل تجمیع اراضی خرد و یکپارچه سازی مزارع افزایش بهره وری منابع آب کاهش هزینه های کارگری افزایش ضریب کشت و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ایجاد جاده های دسترسی کانال های آبرسانی و زهکشی در مزرعه عنوان کرد.

وجود ۱۰۵ قطعه آب بندان در ساری

 فرماندار ساری با اشاره به اهمیت احیای آب بندان های شهرستان اظهار کرد: ساری دارای ۱۰۵ قطعه آب بندان با مجموع مساحت ۳۲۰۰ هکتار است که تاکنون ۱۰۰۰ هکتار از آن طی سال های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۳ به همت سازمان جهاد کشاورزی و سازمان آب منطقه ای احیا و بهسازی شده است.

 این مسئول با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۲۰۰هکتار از اراضی شالیزاری ساری تاکنون تجهیز و نوسازی شده است افزود: در آب بندان  قاجارخیل نیز عملیات گسترده ای جهت مرمت و احیا صورت گرفته است. سطح کل این آب بندان ۱۷۶ هکتار بوده که تاکنون ۹۱ هکتار آن اجرا و اراضی تحت پوشش آن به ۵۵۰ هکتار می رسد.

 در بخش دیگری از این بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از سورتینگ مرکبات در روستای قادیکلا بازدید کرده و در جریان روند تولید بسته بندی و صادرات مرکبات شهرستان قرار گرفتند.

 نوبخت با تأکید بر اهمیت تأمین اعتبارات ملی و استانی برای توسعه کشاورزی شهرستان خواستار توجه ویژه به موارد زیر شد: افزایش سهم شهرستان از محل اعتبارات ملی آب بندان ها اجرای کامل طرح های تجهیز و نوسازی اراضی میان بند و بالادست لاینینگ کانال های آب بر و شن ریزی جاده های بین مزارع ایجاد ایستگاه های پمپاژ برای بهبود مدیریت آب و تخصیص اعتبارات جهت اجرای طرح جامع زهکشی اراضی شالیزاری ۳۶ هزار هکتار از اراضی شهرستان نیازمند زهکشی است و مطالعات ۱۱ هزار هکتار آن انجام شده است.

 به گزارش تیتروز به نقل از روابط عمومی فرمانداری ساری در این بازدید فرماندار شهرستان ساری نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ضمن بررسی پروژه های اجرایی در حوزه کشاورزی و آب بر ضرورت تأمین اعتبارات لازم تسهیل صادرات و حل مشکلات کشاورزان و دامداران تأکید کردند.

 پایان خبر تیتروز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صادرات بیش از ۳۱ هزار تن مرکبات از ساری به بازارهای جهانی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صادرات بیش از ۳۱ هزار تن مرکبات از ساری به بازارهای جهانی"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه