-
آفتاب نیوز : محققان گزارش کردند که افراد دیابتی با نوسانات وزنی بیشتر ۴۰ درصد کاهش در توانایی کلیه خود برای فیلتر کردن سموم از خون را تجربه کردند. دکتر «ماریون کاموین» سرپرست تیم تحقیق از مرکز بیمارستانی دانشگاه بوردو…
-
آفتاب نیوز : مینا کاویانی کارشناس ارشد علوم تغذیه و مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور آلزایمر را یکی از شایع ترین بیماری های دوران سالمندی برشمرد که نوعی بیماری تخریب اعصاب است و با…
-
با فرا رسیدن زمستان و کاهش دسترسی به سبزیجات تازه ممکن است رعایت رژیم غذایی سالم کمی دشوار شود. اما متخصصان تغذیه معتقدند که زمستان زمان مناسبی است برای امتحان غذاهای جدید تهیه غذاهای سالم برای عزیزان و استفاده از…
-
در این ماه باید به خصوص بر روی مصرف مواد غذایی با ارزش تغذیهای بالا تمرکز کنید. در زمان سحری بهتر است غذاهایی که شامل پروتئین فیبر و کربوهیدرات پایین هستندبا توجه به اینکه در این ماه وعدههای غذایی تعدادشان…
-
تیتروز/خراسان رضوی رژیم غذایی غنی از فلاونویید خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 28 درصد کاهش می دهد. فلاونوییدها، ترکیبات گیاهی هستند و در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند و به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود…
-
آفتاب نیوز : محققان گزارش دادند که دوری از مصرف گوشت با کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان و مرگ زودهنگام مرتبط است. پس از بررسی نزدیک به 50 مطالعه روی چنین رژیم هایی که بین سال های 2000 تا 2023…
-
مصرف زیاد برخی از گروه های غذایی مثل قند و شکر، فست فودها، مارگارین و نمک احتمال ابتلا به آلزایمر را زیاد می کند. به گزارش تیتروز، آلزایمر متداول ترین بیماری است که در دسته بیماری های اختلال مغزی قرار…
-
به گزارش تیتروز، نتایج تحقیق جدیدی که محققان دانشگاه راش در شیکاگو انجام دادند، نشان می دهد که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند تیزبینی ذهنی را در سنین بالاتر افزایش دهد و به طور بالقوه علایم زوال…